۳۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۶

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی اصفهان:

اغب سارقان خرد از میان افراد معتاد هستند/لزوم رعایت نکات ایمنی

اغب سارقان خرد از میان افراد معتاد هستند/لزوم رعایت نکات ایمنی

اصفهان - رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: اغلب سارقان خرد از میان افراد معتاد هستند و برای کاهش سرقت‌ها باید مباحث مختلفی در حوزه خانواده، فرد و جامعه مورد توجه قرار گیرد.

سرهنگ سعید سلیمیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نیازمند آموزش‌های لازم در ارتباط با سرقت‌های خرد به مردم هستیم تا با رعایت نکاتی که بارها توسط پلیس تذکر داده شده است در معرض این سرقت‌ها قرار نگیرند.

عدم رعایت نکات ساده‌ای که مانع از سرقت می‌شود

وی با بیان اینکه با وجود تذکرهای مکرر پلیس مردم نکات ساده‌ای که مانع از سرقت است را رعایت نمی‌کنند، افزود: شهروندان باید از رها کردن ماشین خود در بیرون منزل در شرایطی که درب ماشین باز و سوییچ بر روی ماشین قرار دارد حتی برای بازکردن درب پارکینگ منزل پرهیز کنند.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان تاکید کرد: رعایت نکردن این موضوع به ظاهر ساده، فراوانی زیادی در جامعه دارد که بارها سرقت خودرو، وسایل داخل آن و دیگر مشکلات مرتبط را رقم زده است.

رها کردن وسایل ارزشمند در خودرو توجه سارقان خرد را جلب می‌کند

وی اضافه کرد: رعایت این نکته نیز ضروری است که مردم از رها کردن وسایل ارزشمند خود در ماشین و در معرض دید دیگران به نوعی که توجه سارقان خرد را جلب ‌کند، خودداری کنند.

سرهنگ سلیمیان با تاکید بر اینکه شهروندان به ویژه بانوان از حمل پول‌های کلان، طلا و جواهرات و غیره در کیف‌های دستی به ویژه در سفر با وسایل نقلیه عمومی بپرهیزند، تصریح کرد: در صورت ضرورت حمل وسایل ارزشمند به طور مثال برای انتقال پول کلان به بانک باید با وسایل حمل و نقل مطمئن شخصی یا آژانس‌های مطمئن استفاده و نکات امنیتی لازم نیز رعایت شود.

بیشتر سارقان خرد از میان افراد معتاد هستند

وی با بیان اینکه بیشتر سارقان خرد از میان افراد معتاد هستند، اظهار داشت: به طور معمول قصد این افراد ذخیره پول و یا تامین مالی طولانی مدت نیست بلکه برای تامین ذره‌ای از مواد مخدر دست به سرقت می‌زنند.

توجه به پیشگیری از اعتیاد و درمان معتادان برای کاهش سرقت خرد

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با تاکید بر اینکه برای کاهش سرقت‌های خرد باید مباحث مختلفی در حوزه خانواده، فرد و جامعه مورد توجه قرار گیرد، گفت: موضوع ایجاد اشتغال به ویژه در مورد افراد معتادی که اقدام به ترک می‌کنند،‌ توجه به موضوع پیشگیری و مقابله در حوزه اعتیاد، توجه به درمان معتادان و غیره در این راستا ضرورت دارد و مردم و مسئولان هریک به نوعی باید با پلیس در راستای پایین آوردن انگیزه سرقت‌ها کمک کنند.

کد مطلب 4352749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha